Garduri aluminiu

Sisteme de gard

Gard modern din aluminiu Korker

Sistemul nostru de gard este realizat din aluminiu, ceea ce îl face durabil, nu mai este nevoie să vopsiți, rezista la vânt, vreme ploioasă, raze UV puternice și nu ruginește niciodată.

Cel mai mare avantaj al gardului din aluminiu Korker este că șuruburile utilizate în timpul instalării sunt acoperite cu un profil de acoperire, astfel încât să obțineți aceeași vedere din grădină și din stradă. Sistemul nostru poate fi folosit atât ca gard cât și balustradă sau pergolă.

V-ați săturat să șlefuiți și să lăcuiți gardul de lemn la fiecare 2 ani ?

NOI am găsit soluția pentru dumneavoastră. Vă oferim sistemul nostru de garduri din aluminiu în culori RAL sau cu efect de lemn: stejar auriu, stejar și nuc.

DIY – Sistemul Do It Yourself

Dacă nu există încă stâlpii de susținere, distanța recomandată între aceștia este de 1,5, 2 sau 3 metri. Profilele (șipcile) de gard de 6 metri pot fi tăiate în mod optim la aceste dimensiuni, cu pierderi minime.

Pentru instalarea orizontală, profilele (șipcile) de gard trebuie tăiate cu 10 mm mai mici decât dimensiunea măsurată între coloane. Diferența maximă de dimensiune între doi stâlpi nu poate fi mai mare de 15 mm.

De exemplu: în partea de sus a stâlpului avem 1985 mm, la bază 2000 mm, elementele de gard trebuie tăiate la 1975 mm. Decalajul dintre profilele de gard depinde de dvs., panoul rezultat poate fi complet închis sau aerisit.

Nu ezitați să contactați colegii noștri pentru ajutor în planificarea gardului dvs.!
Scroll to Top